TRABZON / OF - Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi

AKRAN ARABULUCULUĞU PROJESİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ

Hizmet Bölgemizdeki ilçelerde  (Araklı, Sürmene, Köprübaşı, Of, Çaykara ve Hayrat)  ortaokul ve lise kademesinde çalışan  psikolojik danışmanlara yönelik 10-11-12 Ekim 2023 (20.00-23.00) tarihlerinde  AKRANDER Akran Arabuluculuğu Projesi Eğitici Eğitimi düzenlenmesi planlanmaktadır. Eğitimin sonunda AKRANDER tarafından programa katılan meslektaşlarımıza çalıştığı kademeye uygun olan uygulayıcı kitabı gönderilecektir. Programda: 1. Gün, Akran Arabuluculuk Nedir Beklenen Hedefleri (Eğitimci: Prof.Dr. Abbas Türnüklü);2. Gün, Akran Arabuluculuk projesi okulda uygulanması (Eğitimciler: Pdr Naciye Çavuş Kasik ve Pdr Yasemin Saatçi); 3. Gün, Akran Arabuluculuk Uygulaması (Eğitimciler: Av.Arb Nur Özden, Av.Arb. Recep Duran ve Av.Arb.Aliye Yılmaz). Eğitime başvurular 9 Eylül 2023-  5 Ekim 2023 tarihleri arasındadır.

Eğitime aşağıdaki formu doldurarak başvurabilirsiniz:

Yayın: 09.09.2023 - Güncelleme: 09.09.2023 12:34 - Görüntülenme: 239