TRABZON / OF - Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Psikolojik Sağlamlık Sınıf İçi Uygulanabilecek Örnek Olay Etkinliği

Tem

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okula Başlama Yaşı Kayıtların Yapıldığı Yılın Eylül Ayı Sonu (30/09/2021) İtibarıyla Hesaplanır.

İlkokula Kayıt İşlemleri E-Okul Sistemi Üzerinden Merkezi Olarak Yapılacaktır.

May

Bölgemizdeki psikolojik danışman ve rehber öğretmeni olmayan 8. sınıf öğrencilerimize Sınav Kaygısı ve Sınav Stratejileri Semineri verilmiştir.

Ock

Yerel hedeflerimiziden olan  "Stresle baş etme becerileri" konulu bültenimiz hazır.

Ara

Başarı Hikayem Projesi kapsamında rehberlik alanındaki ihtiyaçları tesbit edilen köy okullarımıza rehber öğretmenlerimiz tarafından Ergenlik semineri verildi.

May

Değerli meslektaşlarım bilindiği üzere her eğitim öğretim yılının sonunda (Mayıs) ayı içerisinde gelecek eğitim öğretim yılında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetlerinde yapılacak çalışmalar ile ilgili ihtiyaçları belirmek maksadıyla RİBA anketleri uygulanmaktadır..

Şbt

Kıymetli öğretmenlerimize katkıda  bulunması temennisi ile paylaştığımız bu proje Bakırköy Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir ...

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Özel Çocuklara Özel Materyaller projesi kapsamında Tasarımları MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce  yapılan ve  özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin öğrenme ve üretme süreçlerinin zenginleştirilmesi hedeflenen özel eğitim materyalleri ilimize ulaştı.İlimizdeki  Özel eğitim sınıflarında kullanılacak olan  materyallerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eder ,sevgili öğrencilerimize başarılar dileriz.